Festes Holi a Girona

La nostra festa Holi la mes festiva a la primavera i estiu. Aquesta festa de l’amor o Festival dels colors diverteix a nens i als no tan nens, i cada vegada són més els clients que ens demanen que organitzem el vostre SARAU HOLI.

Organitzem la teva Festa Holi a qualsevol municipi o allà on la necessitis, els nostres clients confien en nosaltres per organitzar les seves festes d’Aniversari, Festes universitàries, festes de fi de curs, festes majors, Festes d’asosciaciones, festes de barri … i un llarg etcetera.

FESTIVAL HOLI NENS

Nosaltres ens encarreguem de tot, muntem la disco movil per a la festa Holi i et proporcionem pols Holi i animadors encarregats de l’organització.

Els nostres pols Holi són totalment segurs i certificats d’origen natural, fent aquesta festa apta per a nens i grans, tan sols vesteix-te de blanc i vine a gaudir!!!

¿Com Organitzem la festa Holi?

Contacta’ns i reserva el teu data
El dia de l’esdeveniment muntarem la nostra discomòbil amb suficient potència de so i llums per a l’espai i núm d’assistents.
La discomòbil estarà dirigida per Dj Animador que interactua amb el públic de forma amena i divertida.

I al ritme de la música i cançons favorites dels assistents explosions de pols, color i diversió !!!

IMPORTANT:
– Recomendacion per a assistents, PROTECIÓ d’ulls amb ulleres o similars i roba adequada per a canviar de color.
– Possibilitat opcional de repartiment de la pols de colors per part de monitors
– Subministrem sobres de pols Holi en cas necessari

TENIM MOLTES MÉS PROPOSTES I PACKS CONSULTEU AMB NOSALTRES PER A MÉS INFORMACIÓ AL 658188119 O BÉ OMPLINT ELS SEGÜENT FORMULARI:

%d bloggers like this: